GIFT VOUCHER "Vedere fără limite" - LENTILA DE NOAPTE 50% REDUCERE la Consultație

250 lei REDUCERE la achiziția de lentile Orto-K


REGULAMENT CAMPANIE „VEDERE FĂRĂ LIMITE”


Articolul 1. Organizatorul Campaniei:

EBA OPTICS BOUTIQUE, în parteneriat cu Paragon Vision România, lansează campania "VEDERE FĂRĂ LIMITE" destinată persoanelor cu miopie. Lentilele Paragon CRT sunt o soluție non-chirurgicală a miopiei. Acestea se poartă peste noapte și remodelează ușor curbura corneei în timpul somnului.

Adulții și copiii cu miopie au dificultăți în a vedea clar obiectele aflate la distanță. Acest lucru se întâmplă deoarece globul ocular este mai lung decât în mod normal. Această afecțiune este adesea genetică, dar studiile arată că utilizarea crescută a dispozitivelor electronice portabile reprezintă un factor major.

Fără tratament, copiii ar putea rămâne în urmă la școală, pot suferi de oboseală oculară și dureri de cap, sau ar putea fi expuși unor riscuri viitoare mai grave: dezlipirea de retină, glaucom, degenerescență maculară și orbire.

 Articolul 2. Obiectivul Campaniei:

Campania „VEDERE FĂRĂ LIMITE” îşi propune să informeze și să identifice pacienții cu miopie pentru a facilita primul consult de specialitate în călătoria managementului miopiei și a obține un preț redus pentru primul tratament cu lentile de noapte - Ortho-K.

 Articolul 3. Perioada Campaniei

Campania se desfășoară în perioada 15 mai 2021 - 31 octombrie 2021.

Articolul 4. Locul de desfășurare

Campania se promovează în mediul online. Pacienții vor revendica un voucher cu care vor putea primi consultații cât și reduceri la prima comandă realizată în cadrul Eba Optics Boutique.

Articolul 5. Dreptul de participare

Campania VEDERE FĂRĂ LIMITE se adresează tuturor persoanelor care suferă de miopie, fără limită de vârstă. Pentru minori, înscrierea se face de către părinți sau aparținătorul legal.

Aprobate de FDA pentru copii și adulți, lentilele Paragon CRT sunt soluția perfectă pentru pacienții care:

 • Își doresc un stil de viață fără nevoie de corecție în timpul zilei
 • Nu pot purta lentile de contact moi pe timpul zilei
 • Sunt prea tineri pentru LASIK sau nu sunt candidați LASIK
 • Sportivi/ persoane active

Articolul 6. Mecanismul Campaniei

 1. Se apasa „VREAU VOUCHER”
 2. Se completeaza formularul cu datele solicitate și se apasă „TRIMITE”
 3. Veti fi contactat de un membru al echipei Eba Optics Boutique pentru confirmare și efectuarea programării.
 4. Veti primi voucherul VEDERE FĂRĂ LIMITE în format electronic pe email-ul introdus în formular împreuna cu datele programării.
 5. Urmează prezența dvs. fizică în Eba Optics Boutique pentru consult la data stabilită.

Articolul 7. Beneficiile și Utilizarea Voucherului

Voucherul vă oferă 50 % discount la primul consult pentru ortokeratologie în cadrul Eba Optics Boutique.

Dacă în urma consultului pacientul necesită tratament ortokeratologic, Eba Optics Boutique va elibera o comandă de lentile cu o reducere de 250 RON.

 • Voucherul este nominal și are o singură utilizare, el poate fi folosit în termen de 45 zile de la emiterea acestuia.
 • În momentul emiterii, veți realiza și programarea pentru consult în termen de 45 zile.

Articolul 8. Date personale:


8.1. În organizarea și desfășurarea prezentei Campanii se vor avea în vedere și se vor respecta prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 (GDPR). De asemenea, prin participarea și înscrierea în Campanie, conform prezentului regulament, este necesar ca participanții să pună la dispoziția organizatorului și/sau partenerilor acestuia în vederea desfășurării campaniei, date cu caracter personal (de ex. nume, prenume, număr telefon, e-mail) astfel cum sunt solicitate de către Organizator conform prezentului Regulament și a formularului de înscriere.
8.2 Participanții declară că au cunoștință despre prelucrarea datelor lor cu caracter personal și își exprimă consimțământul în mod liber, expres și neechivoc cu privire la astfel de prelucrări în scopul executării prezentului Regulament și în vederea îndeplinirii obligațiilor legale, în conformitate cu prevederile GDPR. Prelucrarea datelor furnizate de participanții la Campanie se va face în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor cu caracter personal.
8.3. Participanții își pot retrage oricând și în mod gratuit consimțământul pentru prelucrarea datelor lor personale pentru oricare dintre scopurile menționate mai sus, fără însă a afecta legalitatea activităților de prelucrare efectuate înaintea retragerii. În cazul retragerii consimțământului de prelucrare a datelor oferite pentru înscrierea în campanie, calitatea dumneavoastră de participant încetează din momentul retragerii. În conformitate cu legislația aplicabilă în domeniul prelucrării datelor cu caracter personal, vă informăm că beneficiați de următoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opoziție, precum și dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, inclusiv creare de profiluri, care ar putea produce efecte juridice în relația cu dumneavoastră sau v-ar putea afecta în mod similar, într-o măsură semnificativă.
Pentru exercitarea drepturilor și pentru sugestii și plângeri referitoare la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, precum și pentru retragerea acordului, vă recomandăm să contactați comisarul nostru pentru protecția datelor din cadrul companiei la următoarea adresă de e-mail: dpo@eba-optics.ro.
Pentru mai multe informații legate de politica de confidențialitate adoptată de Organizator, vă invităm să accesați următorul link: https://www.ebaoptics.ro/politica-de-confidentialitate

  

Articolul 9. Încetarea/Întreruperea Campaniei. Forță majoră

9.1 Campania poate înceta înainte de termen, atat în cazul unui eveniment ce constituie forta majora, astfel cum este reglementata de legislatia romana in vigoare, inclusiv în cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de voința acestuia, de a continua aceasta campanie, cat si dacă Organizatorul își dorește acest lucru, inclusiv prin raportare la dreptul de retragere prevăzut la art. 8.3.
9.2 Organizatorul își rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament/condițiile, aceste modificări fiind aduse la cunoștința publicului prin afișarea pe pagina web https://www.eba-optics.ro/regulament-campanie-vfl/

Articolul 10. Legea aplicabilă. Litigii
10.1 Legea aplicabilă este legea romana.
10.2 Eventualele litigii apărute între Organizator și Participanți cu privire la orice aspect legat de desfășurarea Campaniei se vor soluționa pe cale amiabila, iar în cazul în care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate in instanțele judecatoresti romane competente din Mun. București.
10.3 Eventualele reclamații legate de derularea Campaniei se pot trimite pe adresa Organizatorului în termen de maxim 3 (trei) zile lucrătoare de la data încheierii Campaniei. După expirarea acestui termen, Organizatorul nu va mai lua în considerare nicio reclamatie.

 

SC UNLIMITED SERCO IMPEX SRL

 • Cod Fiscal: RO5404310
 • Nr. Reg. Com: J40/4660/1994
 • Punct de lucru: EBA OPTICS Boutique, Str. C.A. Rosetti 15, Bucuresti, Sector 1
 • Cont Bancar: RO77RNCB0074011544830001
 • Banca: BCR

 

CONTACT

 • Adresa: Str. C.A. Rosetti 15, BUCURESTI, Sector 1