VEDERE EXCELENTĂ PUR ȘI SIMPLU
Ochelarii pentru distanță Rodenstock.

Fie că problema ta este miopia, hipermetropia sau astigmatismul: lentilele personalizate Rodenstock sunt soluția.

Vedere clară spre orizont cu o pereche de ochelari Rodenstock


Ochelarii pentru distanță, sau așa numiții ochelari cu vedere monofocală. Îți corectează problemele vizuale și îți oferă vedere clară. Pentru tine asta înseamnă: vedere mai bună în general, calitate a vieții crescută și siguranță crescută, ex. în traficImage

Vedere clară până pe margini

Image

Vedere clară la condus

Image

Vedere clară de aproape sau depărtare

Image

Ochelarii Rodenstock pentru distanță - pentru toți cei care vor să vadă clar în viața de zi cu zi

Vezi obiectele apropiate bine, dar vederea ți se încețoșează la distanță? Sau poate invers? Ochii tăi obosesc repede sau se înroșesc rapid? Soluția este evidentă: ochelarii cu vedere monofocală fac vederea clară indiferent de distanță.

TESTEAZĂ-ȚI VEDEREA

Ai nevoie de ochelari? Trei indicatori ai problemelor de vedere:


Image

Dureri de cap și tensiune

Ți se întâmplă des să te încrunți încercând să vezi clar la distanță? Ai dureri de cap atunci când citești sau lucrezi la calculator pentru mai mult timp? Toate acestea indică probleme de vedere

Image

Nesiguranță în trafic

Ne bazăm foarte mult pe o vedere bună în trafic atunci când plouă, pe întuneric sau în lumină difuză. Astfel chiar și probleme mici de vedere pot fi enervante pentru că te încurcă sau te pot pune în pericol

Image

Vedere neclară pe întuneric

Foarte mulți oameni presupun că sunt aproape orbi noaptea. Dar în realitate problemele de vedere se manifestă diferit pe întuneric comparativ cu ziua, dând astfel această senzație

Rodenstock prezintă: prima lentilă cu vedere monofocală individualizată


 Cu cât lentilele sunt mai individualizate, cu atât obții o experiență vizuală mai naturală. Există o inovație premiată la Rodenstock pentru asta: lentile cu vedere monofocală individuale care pe lângă rețeta de la optician, iau în calcul și forma feței, postura și forma ramei. Acest lucru aduce diferențe semnificative comparativ cu lentilele tradiționale


 • Vedere extrem de clară până pe margini

  adaptând lentilele la forma ramei

 • Vedere clară și contrast ridicat

  chiar și în condiții de luminozitate scăzută

 • Percepție spațială excelentă

  pentru mai multă siguranță atunci când conduci

 • Confort optim

  mulțumită lentilelor din plastic extrem de ușor

 • Rezistență la spargere

  chiar și pentru ochelarii fără contur

 • Arată bine indiferent de dioptrii

  fără efectul de lupă sau mărire a ochilor

Image

Vedere nerestricționată mulțumită calității lentilelor noastre – cu ajustare individuală a lentilelor pentru a se potrivi ramelor tale.

Cum sunt produși ochelarii tăi personalizați Rodenstock


Fiecare lentilă care pleacă din fabrica Rodenstock este unică. Ca să putem îndeplini chiar și cele mai complicate cerințe individuale, utilizăm aparatură creată special pentru astfel de produse, iar dacă tehnologia nu poate livra precizia necesară, specialiștii noștri se folosesc de experiența pentru a crea cel mai bun ochelar de citit pentru tine.


Image

1. Analiză inovativă a ochilor

Cu scannerul DNEye® îți analizăm ochii în peste 7000 de puncte. Astfel putem detecta fiecare detaliu individual.

 

Image

2. Măsurare 3D a lentilei

Folosind măsurarea video 3D, terminalul ImpressionIST® calculează toate valorile importante pentru a adapta lentilele corect ramei și feței.

Image

3. Fabricare individualizată

Secretul constă în crearea lentilelor ideale folosind valorile determinate. Calculele și producția sunt efectuate la Rodenstock.

Extraopțiuni potrivite nevoilor tale

Image

Rodenstock Solitaire® 2: Tratamentele premium pentru durabilitate, antireflex și protecție împotriva zgârieturilor

Cu tratamentele premium de la Rodenstock poți avea ochelari mai rezistenți, mai ușor de curățat sau cu protecție suplimentară împotriva luminii dăunătoare. Fie că îți dorești protecție împotriva mizeriei sau prafului, ultima generație de protecție UV sau vedere relaxată prin reducerea luminii artificiale de la calculatoare sau smartphone-uri - întreabă opticianul tău despre tratamentele Rodenstock Solitaire ® 2.

Atât de netede încât nimic nu se lipește: X-tra Clean

Lentile curate toată ziua? Noul tratament X-tra Clean face asta posibil. Acest tratament opțional (aplicat pe fața și spatele suprafeței lentilelor) pentru lentilele premium Rodenstock este factorul decisiv aici. Suprafața extrem de netedă înseamnă că mizeria se lipește foarte greu - și chiar dacă lentila se murdărește, poate fi foarte ușor ștearsă. Vedere clară, de lungă durată Curățare simplă și rapidă a lentilelor fără a lăsa urme sau reziduri Proprietăți ce resping mizeria, apa și praful

Image
Image

Vedere perfectă indiferent de luminozitate: Lentile fotocromatice de la Rodenstock

Ochelarii noștri fotocromatici ColorMatic IQ® 2 se adaptează automat indiferent de lumină, și oferă o vedere confortabilă fără lumină orbitoare permanent. Sunt extrem de transparente înăuntru și își schimbă culoarea afară, în funcție de intensitatea luminii. Deschiderea sau închiderea rapidă reduce oboseala ochilor atunci când condițiile de lumină se schimbă. Protecția UV 100% de până la 400 nm oferă protecție optimă ochilor și împiedică îmbătrânirea prematură a pielii din jurul ochilor.

Noua protecție împotriva luminii: Rodenstock PRO410.

Razele UV pot fi dăunătoare atât pentru ochi, cât și pentru piele, chiar și când este înnorat. În spectrul de lumină, pe lângă radiația UV mai este și lumina albastră. Este importantă pentru bioritm și alte funcții biologice ale organismului. Pe lângă efectele pozitive, anumite elemente ale luminii albastre pot fi, de asemenea, potențial dăunătoare. Formula succesului este echilibrul corect. Cu protecția împotriva luminii Rodenstock PRO410, ochii beneficiază doar de lumina de care au nevoie cu adevărat - zi de zi.

Image
Image

Confort sporit pentru ochi în timp ce citești

Cititul poate fi fascinant, relaxant sau plăcut. Cu toate acestea, pentru ochii tăi este în principal un singur lucru: o provocare. Un ajutor simplu în zona inferioară a lentilei facilitează adaptarea ochilor la distanțe de vizualizare diferite. Acest lucru previne nu numai oboseala datorată trecerii de la cărți la device-uri, dar este și mai ușor să descoperi detalii - un beneficiu la locul de muncă și în timpul liber.

Rama potrivită pentru ochelarii tăi pentru distanță


Îți oferim o calitate perfectă dintr-o singură sursă. Ramele de la Rodenstock combină tehnologii și materiale inovatoare cu un design atât clasic și tradițional, precum și atemporal și elegant. Descoperiți ramele potrivite pentru stilul tău individual acum:


Excelență garantată: Ochelarii tăi EBA OPTICS boutiqueImage

6 luni garanția satisfacției

Garantăm o perioadă de acomodare lină cu ochelarii tăi Rodenstock. Cu toate acestea, dacă nu ești mulțumit în primele 6 luni, vom înlocui ochelarii cu un alt produs din gama noastră, de calitate similară.

Image

2 ani garanția calității

Garantăm funcția și durabilitatea noilor tăi ochelari Rodenstock. Dacă există un defect de calitate în termen de 24 de luni de la achiziție, vei primi gratuit o pereche de ochelari nouă și identică de la optician.

 

Image

3 ani garanție pentru tratamentele premium

Oferim o garanție de 36 de luni pentru tratamente atunci când cumperi ochelari cu tratamente premium