EBA OPTICS BOUTIQUE Ochelari pentru calculator

Fii relaxat la locul de muncă cu lentilele pentru calculator Rodenstock.

Pregătit pentru o viață de zi cu zi digitală cu lentilele pentru calculator Rodenstock


La locul de muncă, vederea trebuie să se adapteze întotdeauna la distanțe diferite, la birou, la monitoare și la colegi. Acest lucru poate fi obositor: lucrul pe ecrane duce adesea la ochi uscați, dureri de cap sau tensiune la nivelul gâtului și umerilor. Soluția: ochelari pentru calculator cu lentile pentru aproape și intermediar.


Image

Provocări pentru ochii tăi: focalizarea rapidă pe distanțe diferite, lucrul monoton în fața unui ecran, iluminarea slabă și ochii uscați din cauza clipitului rar. Mergeți mai departe: Ergo® lentilele pentru vederea de aproape și intermediar sunt singurele lentile care pot fi adaptate individual la distanțele de lucru tipice și mișcări ale ochilor - cu distanțe focale mai mari exact acolo unde contează pentru tine. Câmpul vizual mai mare susține o postură ergonomică a capului și corpului și garantează o vedere confortabilă și fără oboseală.


Când merită să achiziționezi o perche de ochelari pentru calculator?

Ia viața profesională digitală în piept într-o manieră relaxată.
Cu cei mai buni ochelari pentru calculator de la Rodenstock.


 • Vedere extrem de bună la locul de muncă

  mulțumită procesului de fabricație personalizat

 • Tratament pentru rezistență la zgârieturi și întreținere ușoară

  pentru ca tu să te poți bucura de lentile pe termen lung

 • Poziții ale capului și corpului mult mai relaxate

  mulțumită distanțelor focale optimizate

 • Cu filtru pentru lumina albastră

  pentru un bioritm echilibrat

Ochelarii degresivi


Ochelarii degresivi sunt alegerea perfectă pentru cei ce doresc o pereche de ochelari strict pentru zona de lucru a biroului. Aceștia oferă o vedere clară și comodă atât la calculator cât și în zona de citit.

 • Evoluția tehnologiei, o provocare pentru ochi: focusare rapidă la diferite distanțe, monitoare multiple, lumină scăzută

Fie că sunteți la locul de muncă, acasă sau în timpul liber ochelarii degresivi vă asigură vederea relaxată în timpul oricăror activități ce necesită privirea în zona de aproape și intermediar.

Deoarece trăim într-o eră digitală – navigăm pe internet de pe telefon sau tabletă, lucrăm în fața laptopului sau a calculatorului – avem nevoie de o pereche de ochelari ergonomică care să ajute purtătorul să vadă clar în toate situațiile. Durerile de cap, efortul și tensiunea pot apărea și din cauza unor ochelari nepotriviți și din cauza poziției corpului în fața calculatorului.

Exemplul cel mai des întâlnit în ceea ce înseamnă purtarea incorectă a ochelarilor este folosirea ochelarilor destinați cititului în zona intermediară. Deși se poate ajunge la un compromis, dioptriile dintre cele două zone sunt de fapt diferite. Astfel, ochiul este deranjat deoarece privește printr-o dioptrie mai mare sau mai mică, în funcție de caz, ceea ce determină creșterea dioptriilor mult mai rapid.

Lentilele degresive sunt construite pe același sistem de progresie a puteriilor ca la lentila progresivă, dar cu o variație mai mică a dioptriilor. Confortul apare datorită variației dioptriilor ce ne permit să privim prin puterea corespunzătoare fiecărei distanțe la care se află obiectul.

Fiecare pereche de ochelari este unică


Lentilele de birou de la Rodenstock sau Interoptik sunt individualizate și realizate în funcție de mișcările ochiului, de distanța de lucru folosită și de tipul de activitate în care este folosit. Toți acești factori trebuie luați în considerare pentru a adapta lentilele cerințelor dumneavoastră.

Modalitățile de individualizare constau atât în designul lentilei, ce diferă în funcție de distanța la care este nevoit purtătorul să privească, cât și în alegerea unei rame corespunzătoare și a unor tratamente potrivite.

Designul lentilei poate fi ales în funcție de distanța la care trebuie să privească purtătorul.

Book:  - lentila este adaptată pentru vederea în zona de citit

-distanța principală este de 40 cm, iar câmpul vizual este între 40 cm și 90 cm

PC: - ideale pentru distanța monitorului, acesta poate fi vizualizat clar pe toată lățimea lui, dar se poate vizualiza clar și persoana din fața biroului precum și tastatura, fără mișcarea repetată a capului

-distanța principală este de 80 cm, iar câmpul vizual este între 40 cm și 120 cm

Room:  - lentilă adaptată pentru o vedere clară la nivel de încăpere, potrivită pentru activități de relații clienți, ședințe etc

-distanța principală este de 200 cm, iar câmpul vizual este între 40 cm și 200 cm

Cum sunt produși ochelarii tăi personalizați Rodenstock


Fiecare lentilă care pleacă din fabrica Rodenstock este unică. Ca să putem îndeplini chiar și cele mai complicate cerințe individuale, utilizăm aparatură creată special pentru astfel de produse, iar dacă tehnologia nu poate livra precizia necesară, specialiștii noștri se folosesc de experiența pentru a crea cel mai bun ochelar de citit pentru tine.


Image

1. Analiză inovativă a ochilor

Cu scannerul DNEye® îți analizăm ochii în peste 7000 de puncte. Astfel putem detecta fiecare detaliu individual.

 

Image

2. Măsurare 3D a lentilei

Folosind măsurarea video 3D, terminalul ImpressionIST® calculează toate valorile importante pentru a adapta lentilele corect ramei și feței.

Image

3. Fabricare individualizată

Secretul constă în crearea lentilelor ideale folosind valorile determinate. Calculele și producția sunt efectuate la Rodenstock.

Rama potrivită pentru ochelarii tăi de birou


Excelență garantată: Ochelarii tăi EBA OPTICS boutiqueImage

6 luni garanția satisfacției

Garantăm o perioadă de acomodare lină cu ochelarii tăi Rodenstock. Cu toate acestea, dacă nu ești mulțumit în primele 6 luni, vom înlocui ochelarii cu un alt produs din gama noastră, de calitate similară.

Image

2 ani garanția calității

Garantăm funcția și durabilitatea noilor tăi ochelari Rodenstock. Dacă există un defect de calitate în termen de 24 de luni de la achiziție, vei primi gratuit o pereche de ochelari nouă și identică de la optician.

 

Image

3 ani garanție pentru tratamentele premium

Oferim o garanție de 36 de luni pentru tratamente atunci când cumperi ochelari cu tratamente premium