EBA OPTICS BOUTIQUE B.I.G. VISION™

INTRODUCEM O SCHIMBARE DE PARADIGMĂ PENTRU LENTILELE PROGRESIVE


B.I.G. VISION™ Descoperă experiența

B.I.G. Vision™ de la Rodenstock creează o schimbare de paradigmă a lentilelor progresive, recunoscând forma și dimensiunea unică a fiecăruia dintre ochi.

Prin fabricarea de lentile bazate pe măsurători individuale ale ochilor dumneavoastră, ochelarii noștri sunt construiți pentru a vă asigura că vă bucurați de cea mai clară vedere.

Cu instrumentele Rodenstock determinăm biometria întregului ochi - cu mult peste standardele industriei. Aceste date sunt integrate direct în fiecare dintre noile dumneavoastră lentile, într-un proces de construcție din care rezultă o pereche de lentile cu o precizie la micrometru. Acest lucru ne permite să atingem cu precizie centrul de vedere clară pentru fiecare dintre ochi și să vă oferim o vedere perfectă din toate unghiurile, indiferent de direcția în care priviți. Noi numim aceste lentile B.I.G.
BIOMETRIC INTELLIGENT GLASSES™

Image

Fiecare ochi este diferit

Adaptare ochelari

Un mod de gândire îngust a controlat lumea lentilelor progresive pentru mult prea mult timp. Un mod de gândire concentrat pe măsurători limitate ale ochiului. Și mai ales un mod de gândire cu o prea puțină înțelegere a rolului creierului în simțul văzului.

Acest mod de gândire îngust s-a concentrat pe înțelegerea ochiului doar din perspectiva limitată a modelului ocular standard și nu din înțelegerea ochilor fiecărui individ, lăsând 98% dintre purtătorii de lentile progresive cu ochelari care nu li se potrivesc perfect.

Forma și lungimea ochilor sunt la fel de unice ca dumneavoastră, la fel cum și locația centrului de vedere perfectă variază de la persoană la persoană. Asta înseamnă că pentru a avea o vedere clară, aveți nevoie de lentile create folosind date precise despre fiecare ochi. În zilele noastre din păcate, aproape toate lentilele progresive sunt create folosind același model ocular standard.

Image

Șase pași către experiența B.I.G. Vision™

Scanner DNEye®

Opticianul folosește DNEye® scanerul pentru a determina dimensiunile ochiului


Construirea modelului ocular biometric

Datele sunt folosite pentru a produce un model biometric al fiecărui ochi

Măsurarea parametrilor ochiului

OParametrii ochilor tăi sunt măsurați pentru a crea o reprezentare exactă ce va fi folosită în procesul de producție


Transferarea digitală a datelor către lentile

Modelele ochilor tăi sunt folosite în proiectarea lentilelor. Fiecare lentilă este personalizată conform parametrilor biometrici

Calcularea măsurătorilor ochilor

Opticianul trimite datele către Rodenstock, unde metodele noastre de calcul patentate sunt folosite pentru a crea un set de date biometrice

Biometric Intelligent Glasses™

La doar câteva zile de la consultanție, primești noii tăi ochelari cu tehnologie biometrică integrată

Fii parte din experiența B.I.G. Vision™

Rezultatele B.I.G. Vision™ vorbesc de la sine. Un sondaj efectuat pe un eșantion de 283 de persoane a demonstrat că folosirea modelului biometric complet al ochiului în producția de lentile, le-a îmbunătățit vederea semnificativ.


Image
92% au văzut mult mai clar decât înainte*
Image

88% au observat un confort vizual ridicat comparativ cu ochelarii lor vechi*

Image

84% au observat un contrast mai bun*

Image

80% au văzut mai bine la apusul soarelui*

Image

87% au observat un timp redus de adaptare**


* Sondajul DNEye® (2018), Zurich.
** Muschielok, A. (2017). Personalisierte Gleitsichtgläser nach Kundenwunsch – Ergebnisse einer wissenschaftlichen Studie. Presentation at the Opti-Forum, Munich.


Măsurători de înaltă precizie și exploatare 100% a potențialului individual al vederii. DNEye® Scanner 2.Pentru cele mai bune lentile Rodenstock din toate timpurile. DNEye® Scanner 2.

See better. Look perfect.

Promoție lentile POGRESIVE


În perioada 1 August 2023 - 30 August 2023

La comandarea unei perechi de lentile progresive cu tratament antireflex din material organic, Impression FreeSign®️ 3 cu tratament Solitaire Protect Plus 2, marca Rodenstock, beneficiezi de 25% discount.

Pentru lentilele aflate în promoție nu se aplică alte discount-uri.

Solicită oferta la 0722 722 788, office@eba-optics.ro sau ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI.


La comanda unei perechi de ochelari cu lentile progresive, beneficiezi de 30% DISCOUNT.
PROMO lentile PROGRESIVE INDIVIDUALIZATE