EBA OPTICS BOUTIQUE
Lentile de contact.


Te-ai săturat de ochelari sau doar preferi un look mai natural? O soluție poate fi lentila de contact.

Dacă ești în căutarea unei soluții mai bune în timpul practicării sportului preferat, atunci când ieși în oraș, călătorești sau dorești să-ți schimbi înfățișarea, lentilele de contact pot reprezenta soluția ideală.

La EBA OPTICS Boutique vei găsi toate tipurile de lentile de contact de la lentilele zilnice și lunare, până la convenționale (cu perioadă de înlocuire cuprinsă între 3-12 luni). Grație portofoliului CooperVision și personalului specializat, cu siguranță la noi vei găsi o variantă de corecție potrivită nevoilor tale.

În urma prescripției pentru lentile de contact, specialistul vederii EBA OPTICS Boutique, în funcție de stilul tău de viață și nevoile tale, îți va face cea mai bună recomandare. Pentru a beneficia de toate avantajele lentilei de contact, îți vom oferi sfaturi despre întreținerea și regimul de purtare a lentilelor de contact.

Toți clienții noștri pot beneficia de Programul nostru de fidelitate pentru lentile de contact care constă în lentile cadou, servicii postvânzare și consultații gratuite. Pentru mai multe informații, vizitează-ne la noul concept store din C.A. Rosetti 15, București.

Pentru mai multe detalii despre lentila de contact cea mai potrivită, programează-te online pentru o consultație sau intră în legătură cu unul dintre specialiștii vederii EBA OPTICS Boutique din magazin.

Ia-ți un moment
Descoperă noile subscripții pentru lentile de contact