EBA OPTICS BOUTIQUE Lentile de contact.

Te-ai săturat de ochelari sau doar preferi un look mai natural? O soluție poate fi lentila de contact.

Dacă ești în căutarea unei soluții mai bune în timpul practicării sportului preferat, atunci când ieși în oraș, călătorești sau dorești să-ți schimbi înfățișarea, lentilele de contact pot reprezenta soluția ideală.

La EBA OPTICS Boutique vei găsi toate tipurile de lentile de contact cu toate modalitățille de înlocuire posibile: de la lentilele zilnice și lunare, până la convenționale (cu perioadă de înlocuire cuprinsă între 3-12 luni). Grație portofoliului și personalului specializat, cu siguranță la noi vei găsi o variantă de corecție potrivită nevoilor tale.

Specialistul vederii EBA OPTICS Boutique îți va face cea mai bună recomandare luând în calcul stilul tău de viață și nevoile tale. Pentru a beneficia de toate avantajele lentilei de contact, îți vom oferi sfaturi despre întreținerea și regimul de purtare a lentilelor de contact.

Toți clienții noștri pot beneficia de Programul EBA OPTICS boutique de fidelitate pentru lentile de contact. Programul de fidelitate constă în lentile cadou, servicii postvânzare și consultații gratuite. Pentru mai multe informații, vizitează-ne la sediul din strada C.A. Rosetti 15, București.

Pentru mai multe detalii despre lentila de contact cea mai potrivită, programează-te online pentru o consultație sau intră în legătură cu unul dintre specialiștii vederii EBA OPTICS Boutique din magazin.


LENTILE DE CONTACT COMANDĂ ONLINE

Doar dacă ți-ai făcut consult oftalmologic la noi!

Dacă ești deja client EBA OPTICS prescripția ta este deja înregistrată în sistemul nostru iar comanda lentilelor de contact este simplă. Nu trebuie decât să completezi formularul de comandă iar lentilele de contact vor sosi direct la ușa ta!

PLASEAZĂ O NOUĂ COMANDĂ

LENTILE DE CONTACT ONLINE DE CE DOAR DE LA NOI?

Food

EBA OPTICS boutique Expert în contactologie

Lentilele de contact sunt focusul EBA OPTICS boutique

– Pentru că la EBA OPTICS boutique găsești experți în CONTACTOLOGIE

– Pentru că avem expertiză legată de opțiunile de corecție, suprafața oculară, și dedicăm suficient timp adaptării lentilelor de contact.

– Pentru că lentilele de contact sunt dispozitive medicale și ne asumăm doar recomandările noastre.

EBA OPTIC Boutique - soluții complete de contactologie

Avem o soluție pentru aproape orice nevoie de corecție. Oferim soluții pentru controlul evoluției miopiei la copii și prescriem lentile pentru keratoconus.

Intră în club! Programează consultul!
Peste
15000
PACIENTI ADAPTATI
Peste
50%
din clienți ne rămân fideli
ADAPTĂM LENTILE DIN
1989
CU SUCCES

LENTILE DE CONTACT Club Card

Lentile de contact Intră în clubul purtătorilor de lentile de contact.

Food

EBA OPTICS BOUTIQUE Club Card

Clubul este un program special conceput pentru purtătorii de lentile de contact. Poți opta pentru intrarea în Clubul purtătorilor de lentile de contact EBA OPTICS Boutique la cumpărarea primei perechi de lentile de contact.

Prin adeziunea la CLUBUL purtătorilor noștri de lentile de contact vei beneficia de avantaje exclusive:

La 6 perechi cumpărate a 7-a este oferită CADOU.

1 Consult oftalmologic GRATUIT/ anual.

Intră în club! Programează consultul!

La EBA OPTICS Boutique fidelitatea ta este răsplătită

Toții cei care aderă la Clubul purtătorilor de lentile de contact Eba Optics Boutique vor primi un CARD DE FIDELITATE. Cardul trebuie să fie prezentat de fiecare dată când este cumpărată o pereche de lentile de contact. La fiecare 6 perechi de lentile de contact lunare cumpărate și validate pe card  se oferă o pereche din partea noastră. Oferta este valabilă în Magazinul EBA OPTICS Boutique 12 luni de la data înscrisă la primirea cardului. Lentilele oferite cadou se onorează până la data expirării cardului (12 luni de la primirea acestuia)

Promoția este valabilă doar pentru lentilele de contact lunare din portofoliul EBA OPTICS Boutique. Alte mărci sau tipuri de lentile de contact sunt excluse din această ofertă.

Subscripții lentile de contact

Am SIMPLIFICAT serviciile oftalmologice pentru purtătorii de lentile de contact.

Subscripție lentile lunare

Image

Subscripție lentile zilnice

Image

Lentilele tale de contact direct la ușa ta, exact când ai nevoie de ele.

Image
Lentile lunarede la 115 lei/ lună
Abonează-te
Image
Lentile zilnicede la 5,2 lei/ zi
Abonează-te

Perioadă reînnoire

1 lună, 3-luni sau 6 luni

Lunară

Livrare GRATUIT

Consult și Adaptare

Beneficii suplimentare

10%  Discount la ochelari de vedere, 20% Ochelari de soare

10%  Discount la ochelari de vedere, 20% Ochelari de soare


Întrebări frecvente despre noile subscripții EBA OPTICS boutiquePrima pereche Gratuit

Prima pereche este din partea noastră. Trebuie să plătești doar transportul și procesarea comenzii (în valoare de 49lei) iar noi îți livrăm lentilele în cel mai scurt timp.

Image