EBA OPTICS BOUTIQUE
Ochelari.


Corectează-ți vederea cu stil! Noi te ajutăm să găsești ochelarii care să ți se potrivească perfect.

Nu te vom convinge niciodată să îți cumperi o ramă care nu ți se potrivește. Noi știm că putem găsi împreună rama de care ai nevoie.IUBIM CEEA CE FACEM

Specialiștii Eba Optics Boutique sunt toți experți care își iubesc munca. Nu te vom convinge niciodată să îți cumperi o ramă de ochelari care nu ți se potrivește pentru că noi știm că putem găsi împreună rama de care ai nevoie.

Îți garantăm opinia noastră sinceră…nu intelegem de ce nu am face asta! Interesul nostru este să te ajutăm să găsești ochelarii care se potrivesc stilului tău, bugetului tău și felului în care dorești să îi folosești.

O atitudine prietenoasă și posibilitatea de a avea la îndemână nenumărate opțiuni transformă shopping-ul de ochelari într-o experiență plăcută.

Ochelari

EBA OPTICS BOUTIQUE
Colecții de rame

Ne plac producătorii și designerii cu care ajungem să lucrăm la EBA OPTICS Boutique. Avem doar rame de ochelari fabricate cu simț de răspundere!

Există o mână de producători și designeri care pun umărul la evoluția în mod creativ a industriei de rame de ochleri. Noi suntem norocoși să lucrăm cu aceștia. Fie că sunt companii independente, mărci globale sau mici ateliere, toate împărtășesc valorile EBA OPTICS Boutique: calitate, valoare, adaptare și estetică.

Gama noastră de rame de ochelari este selectată pe criteriile calității, design-ului și confortului.

Ne asigurăm că atunci când avem în stoc o colecție de ochelari a unui “designer”, aceasta include toate aceste aspecte. În același timp oferim colecții de rame de ochelari exclusiviste. acestea sunt fabricate de companii cu notorietate în domeniu, care concep și crează modele unice fabricate manual. Pentru a arăta bine trebuie să te simți bine, iar stilurile propuse de noi se potrivesc unor gusturi variate și asigură de fiecare dată potrivirea perfectă. Vizitează-ne și descoperă brand-urile care caracterizează cel mai bine portofoliul de ochelari EBA OPTICS Boutique.

EBA OPTICS BOUTIQUE
Ochelari de soare.

Ochelari de soare

Ochelarii de soare protejează ochii de radiaţiile solare şi oferă confort sporit în zilele cu soare. Când alegi o pereche de ochelari de soare trebuie să știi că aceştia se pot realiza şi cu dioptriile tale astfel încât să te bucuri de confortul filtrului de culoare dar şi de vedere clară la toate distanţele.

Când cumperi ochelari de soare trebuie să acorzi atenție și funcţionalităţii acestora.

Ochelarii de soare trebuie aleși cu grijă, şi de preferinţă, la recomandarea unui specialist, în funcţie de activităţile pentru care vor fi folosiţi şi condiţiile atmosferice specifice zonei. Această sugestie este valabilă indiferent dacă alegi ochelarul de soare pentru activităţi sportive desfășurate afară sau pentru după-amiezi petrecute la plimbare.

Ochelari sport

EBA OPTICS BOUTIQUE
Ochelari sport

Pentru performanţe sporite ai nevoie de vedere performantă. Ochelarii sport oferă randament maxim în timpul practicării sporturilor, sunt realizaţi din materiale performante ce le conferă rezistenţă la şocuri.

Doar anumite modele de ochelari sport permit montarea lentilelor cu dioptrie, pentru vederea la distanţă, unifocale sau multifocale.

Sub îndrumarea opticianului poţi alege diferite culori şi tratamente pentru lentilele sport cu dioptrie. Când optezi pentru ochelari sport cel mai bine este să alegi o marcă consacrată acestea fiind realizate din materiale speciale (policarbonat, Makrolon®, etc.), rezistente la şocuri şi acţiuni specifice.