PENTRU PLĂCEREA TA DE A CITI
Ochelarii de citit Rodenstock.

Elimină neajunsurile vederii de aproape cu o pereche bună de ochelari pentru citit. Asigură-ți confort și focalizare optimă pentru ochi în timpul lecturii.

Mai multă bucurie în a citi cu o pereche specială de ochelari


Lectura este pur și simplu o parte din viață, dar poate deveni o provocare foarte obositoare pentru ochi când literele și cifrele devin neclare pe pagină. Nu trebuie să renunți la plăcerea de a citi un roman sau ziarul de dimineață - soluția optimă este o pereche de ochelari de înaltă calitate.

Image

Citire relaxată cu o pereche de ochelari: pe tableta, smartphone-ul sau e-reader-ul tău preferat.

Combinația perfectă: Lentile la comandă pentru ochelarii tăi de citit.


O pereche bună de ochelari pentru citit au un singur scop: să-ți ofere vedere perfect clară la distanțe mici. Cu cât lentilele sunt mai precis adaptate vederii tale, cu atât rezultatul este mai bun. De aceea noi am ales Rodenstock, lentilele de citit speciale pentru dioptria ta, după o analiză completă a vederii tale. Beneficii:


 • Vedere clară până la marginea lentilelor

  prin adaptarea precisă a lentilelor la forma ramei tale

 • Confort optim în purtare

  datorită lentilelor din plastic foarte ușoare

 • Rezistență mare la spargere și rupere

  chiar și pentru ochelarii fără contur

 • Estetica perfectă

  fără efect de lupă sau ochi bulbucați

Image

Lentilele asferice (monofocale) oferă confort optim și un aspect estetic. Lentilele cu prescripție asferică sunt mult mai puțin bombate și subțiri. Forma și dimensiunile acestor lentile le transformă în alegerea optimă pentru cei cu dioptrii mari și oferă următoarele avantaje:

 • 45% mai ușoaredecât sticla minerală
 • 20% mai subțiri decât lentilele de plastic obișnuite
 • 30% reducere al efectului de mărire vizuală a ochiului din exterior

Cum fabricăm ochelarii tăi de citit Rodenstock.


Fiecare lentilă care pleacă din fabrica Rodenstock este unică. Ca să putem îndeplini chiar și cele mai complicate cerințe individuale, utilizăm aparatură creată special pentru astfel de produse, iar dacă tehnologia nu poate livra precizia necesară, specialiștii noștri se folosesc de experiența pentru a crea cel mai bun ochelar de citit pentru tine.


Image

1. Analiză inovativă a ochilor

Cu scannerul DNEye® îți analizăm ochii în peste 7000 de puncte. Astfel putem detecta fiecare detaliu individual.

 

Image

2. Măsurare 3D a lentilei

Folosind măsurarea video 3D, terminalul ImpressionIST® calculează toate valorile importante pentru a adapta lentilele corect ramei și feței.

Image

3. Fabricare individualizată

Secretul constă în crearea lentilelor ideale folosind valorile determinate. Calculele și producția sunt efectuate la Rodenstock.


De ce ar trebui să ții cont în legătură cu ochelarii de citit?

Bucură-te de confortul tău vizual fără compromisuri.Image

O singură lentilă: Vedere optimă la aproape dar și la distanță cu lentilele progresive.

Trebuie să schimbi des între ochelarii pentru citit și cei pentru distanță? Cu lentilele progresive scapi de rocada aceasta și-ți asiguri confort zilnic ochilor: În lentilele progresive, tranziția de la apropiere la distanță este invizibilă. Ai parte de o vedere perfect clară la toate distanțele, fără să schimbi ochelarii constant. Cât despre aspectul lentilelor progresive, nu-ți face griji. Acestea nu diferă de o pereche de lentile "normale".

Detalii

Relaxare la serviciu cu ochelarii pentru calculator Rodenstock

La serviciu, vederea ta trebuie să se adapteze constant la distanțe diferite. De la birou, la monitoare și colegi. Acest lucru poate deveni foarte obositor pentru ochi: ecranele tind să-ți usuce ochii, să-ți producă tensiune musculară și dureri de cap. Soluția? Ochelari pentru calculator. Acești ochelari sunt special adaptați mișcărilor de ochi și distanțelor tipice dintr-un birou, astfel încât ochii îți rămân relaxați, iar postura ta rămâne corectă.

Detalii
Image

Rama perfectă pentru ochelarii tăi de citit.


Ca producător de lentile și rame, îți oferim calitate perfectă de la o singură sursă. Ramele Rodenstock combină tehnologia inovatoare cu un design care-ți subliniază stilul personal, iar o selecție diversă îți asigură ramele potrivite, oricare ți-ar fi cerințele. De exemplu, pentru ochelarii de citit, cea mai populară alegere sunt ramele plate cu lentile alungite. Descoperă ramele perfecte pentru stilul tău:


Excelență garantată: Ochelarii tăi EBA OPTICS boutiqueImage

6 luni garanția satisfacției

Garantăm o perioadă de acomodare lină cu ochelarii tăi Rodenstock. Cu toate acestea, dacă nu ești mulțumit în primele 6 luni, vom înlocui ochelarii cu un alt produs din gama noastră, de calitate similară.

Image

2 ani garanția calității

Garantăm funcția și durabilitatea noilor tăi ochelari Rodenstock. Dacă există un defect de calitate în termen de 24 de luni de la achiziție, vei primi gratuit o pereche de ochelari nouă și identică de la optician.

 

Image

3 ani garanție pentru tratamentele premium

Oferim o garanție de 36 de luni pentru tratamente atunci când cumperi ochelari cu tratamente premium