DESCOPERĂ
Ochelarii EBA OPTICS boutique.

Pentru un ochelar perfect toate piesele trebuie să se potrivească. Vederea, aspectul și mulți alți factori sunt analizați și corelați pentru realizarea celor mai performanți ochelari.

OCHELARII EBA OPTICS boutique
Unici ca tine.

Image

De peste 30 de ani garantăm vedere optimă și o imagine perfectă cu lentile de mare precizie și rame perfect ajustate. Nu trebuie să faci niciun compromis când îți alegi ochelarii pentru că nici noi nu facem: precizia este pentru noi extrem de importantă.

Credem că o pereche de ochelari trebuie să fie unică. Lentilele și ramele trebuie adaptate perfect pentru tine. Un ochelar unic este realizat în baza unei analize de înaltă precizie a parametrilor oculari și caracteristicilor și nevoilor individuale.

Utilizănd doar lentile de precizie, rame care pot fi adaptate perfect și măsurători exacte, reușim să producem ochelarii perfecți pentru orice situație.

Cu atenție la cele mai mici detalii și peste 30 de ani de tradiție, nimeni nu este mai familiarizat cu vederea perfectă decât noi. 

Lunor imperial

OCHELARII EBA OPTICS BOUTIQUE
Rame perfect adaptate.

Totul stă în adaptare. Indiferent dacă este vorba de o schimbare mică sau una majoră, potrivirea ramei de ochelari este ceea ce face o ramă să arate bine pe fața ta.

Vrei să încerci ceva nou, dar nu găsești nimic care să ți se potrivească? Noi ajutăm oameni cu astfel de solicitări în fiecare zi.

Crezi că nu poți purta o formă de ochelari vintage sau cu o formă mai îndrăzneață? E timpul să explorezi noi opțiuni cu cineva care cunoaște toate opțiunile.

OCHELARII EBA OPTICS boutique
Lentile de înaltă precizie.

Image

Suntem specializați în lentile personalizate de înaltă tehnologie, cu o precizie care ia în considerare mai mult decât doar valorile scrise pe rețeta de la medicul oftalmolog.

Folosind măsurători precise și tehnologii inovative putem să construim lentile care sunt perfect potrivite ochilor tăi. Rezultatul: o nouă experiență fără precedent a vederii!

Există diferențe considerabile în ceea ce privește calitatea lentilelor pentru ochelari. Cu o pereche de ochelari de calitate, te poți baza pe siguranță și fiabilitate dovedite.

Fiecare ochi e diferit. Lentilele individualizate iau acest lucru în considerare. De aceea "ți se potrivesc ca o mănușă", exact ca un costum croit special.

Ia-ți un moment să găsești
Perechea de ochelari potrivită.


Ia-ți un moment să DESCOPERI
Caracteristicile ochelarilor de calitate.