cONSULTAȚII OFTALMOLOGICE
La EBA OPTICS boutique.

Medicul împreună cu optometriștii noștri dedicați îți vor oferi o consultație personalizată care să vină în întâmpinarea nevoilor și așteptărilor tale. Pe baza prescripției te vom ajuta să alegi cea mai potrivită pereche de ochelari sau lentilă de contact.

CONSULTAȚII
Complete și complexe.

Ne asigurăm că vei avea parte de cea mai bună soluție pentru vederea ta. Cu scanerul Rodenstock DNEye® mai mult de 7000 de puncte de măsură sunt determinate și apoi incluse în producția lentilelor.  Corelarea între prescripție, parametrii individuali și rama de ochelari aleasă, se face utilizând tehnologia de scanare Impressionist de la Rodenstock. Astfel personalizăm lentilele pentru ochelarii care te vor ajuta să te bucuri de o vedere mai performantă!

PRESCRIPȚII
Ochelari/ lentile de contact.

Orice prescripție se face doar în baza investigațiilor detaliate și ne rezervăm timp pentru consiliere în alegerea ramelor, lentilelor de ochelari sau lentilelor de contact.

ADAPTARE
Lentile de contact.

Îți oferim toate informțiile despre cum să utilizezi corect lentilele de contact acasă. Cu lentilele de contact ești liber să-ți trăiești viața așa cum îți dorești. Lentilele de contact îți oferă mai multă libertate de mișcare și câmp vizual îmbunătățit. EBA OPTICS boutique îți oferă lentile de contact care se potrivesc nevoilor și stilului tău de viață. Suntem experți în domeniul contactologiei și prescriem lentile de contact din 1998.

TRATAMENTE
Vizite de control.

Te susținem cu asistență permanentă.

VOUCHER CADOU
15% discount la prima achiziție pentru programările online!

Află detalii despre discount

Reviews

Image

Silviu T.

Eba Optics are nota 10 dpdv tehnic, iar cei care lucreaza in shop sunt cei mai educati si primitori oameni pe care i-am intalnit intr-un astfel de loc...
Image

Dragos F.

Ai parte de o experiență personalizată, și asta e cel mai important. Te întâmpină oameni adevărați. Profesioniști, primitori, răbdători (știu ce zic 🙂).
Image

Tania V.

Totul la superlativ: de la selectia de rame pana la pana la produsul finit oferit. Personalul buticului ofera atentie deosebita nevoilor fiecarui client.
Image

Romeo J.

Suntem o familie in care 3 persoane poarta ochelari si nu simpli. Sunt mai mult de 10 ani de cand ochelarii nostri sunt de la Eba Optics...
Alătură-te Clienților fericiți—Fă o programare!

SERVICII OFTALMOLOGICE Consultație/ Prescripție ochelari și lentile de contact

Include biomicroscopie, autorefractometrie, testare subiectivă, prescripție ochelari de vedere și lentile de contact.

100 lei

SERVICII OFTALMOLOGICE Adaptare lentile de contact

Include adaptarea, training-ul pentru purtarea lentilelor de contact (o pereche de lentile de contact lunare sau zilnice în limita parametrilor de fabricație disponibili, instrucțiunile de folosire).

80 lei

SERVICII OFTALMOLOGICE Consultație completă și Prescripție lentile ORTHO-K/ Keratoconus

Include topografie, keratometrie + prescripție/lentile contact/instruire aplicare lentile contact de noapte (orthokeratologice)

250 lei

SERVICII OFTALMOLOGICE
Vizite de control/ Tratamente

50 lei

Intră în legătură cu noi


Nu ezita să ne vizitezi sau să ne contactezi pentru orice solicitare sau sugestie.

Orar magazin


Luni – Vineri 10.00 – 19.00

Sâmbătă 10.00 – 14.00

Duminică Închis


Orar consultații


Luni – Vineri 10.00 – 16.00

Joi 13.00 – 19.00

Duminică Închis


Contact


Adresă Str. C.A. Rosetti 15, București.

Telefon 021 315 46 88

Email office@eba-optics.ro


ImageImage

Noi nu îți putem influența amintirile, dar te putem ajuta să vezi realitatea cât mai fidel.

Abonare la Newsletter