Cele mai bune lentile progresive Impression FreeSign®3 - Vedere naturală fără compromis.

Ești liber. Cu cele mai bune lentile progresive Rodenstock din toate timpurile.

Impression FreeSign® 3 Cele mai bune lentile progresive

Impression FreeSign® 3


Trăiește o experiență unică cu cele mai bune lentilele progresive. Impression FreeSign® 3 de la Rodenstock sunt adaptate perfect stilului tău de viață. Dacă ai un stil de viață activ, călătorești sau practici vreun sport. Sau dacă viața ta este caracterizată de călătorii și lucrul în fața unui laptop, EBA OPTICS Boutique îți propune cele mai bune lentile progresive.

Cele mai bune lentile progresive sunt cele fabricate special pentru tine. Bucură-te de o nouă senzație! Te vei simți mai apt, mai sigur pe tine și plin de energie.

Cele mai bune lentile progresive - beneficii dintr-o privire

 
 • Zone vizuale largi

  Adaptate după nevoile tale

 • Confort

  Elimină stresul asupra ochilor și implicit coloanei cervicale

 • Vedere optimă

  Mai multă performanţă pe parcursul întregii zile

 • Satisfacție garantată

  Grație certificatului Rodenstock de autenticitate şi garanţie

 

Patru opțiuni pentru cele mai bune lentile progresive


Indiferent dacă alegi varianta premium de lentile progresive INDIVIDUALIZATE, sau unul dintre celelalte trei tipuri de design prestabilit, vei primi o lentilă care este adaptată perfect ochilor tăi și stilului tău de viață. Sentimentul de libertate te așteptă cu cele mai bune lentile progresive. Descoperă noile lentile Impression FreeSign® 3 fabricate de Rodenstock.

Am ales să lucrăm doar cu cele mai bune lentile progresive. Trebuie să știi că ochelarul face parte dintr-un lanț complex de cercetare și dezvoltare, de know how industrial și de abilități pe care optometristul le pune la dispoziția ta. Noi îți garantăm că acest lanț nu este întrerupt. Doar așa vei beneficia de maximum de performanță de la cele mai bune lentile progresive.EBA OPTICS Boutique
Cele mai bune lentile progresive

Cele mai bune LENTILE PROGRESIVE - Impression FreeSign® 3 Active.

Stilul tău de viață este caracterizat de activități dinamice precum ciclismul sau drumețiile? În acest caz lasă Impression FreeSign® 3 Active să te convingă cu cel mai înalt nivel de stabilitate a vederii la depărtare, apropiere sau intermediar.

Cele mai bune Lentile progresive - Impression FreeSign® 3 Allround.

Te numeri printre cei talentați care au nevoie de mai mult de la vedere - indiferent dacă ne gândim la gătit, condus sau citit? Atunci Impression FreeSign® 3 Allround, prin confortul vizual maximizat pentru toate zonele vizuale (de la aproape la depărtare și intermediar), este cel potrivit.

Cele mai bune lentile progresive
Lentile progresive individualizate

Cele mai bune LENTILE PROGRESIVE - Impression FreeSign® 3 Expert.

Pentru cei care caută o vedere ideală la toate distanțele și care în mod particular pun preț pe valoarea de intermediar. Acest design este perfect dacă viața ta de zi cu zi este caracterizată de călătorii și lucru în fața ecranului unui laptop.

Cele mai bune Lentile progresive - Impression FreeSign® 3 Individual.

Alege varianta premium unde design-ul individual este adaptat perfect stilului de viață personal. Grație combinației unice între tehmologia lentilei Impression FreeSign® 3 și a tehnologiei inovative de măsurare - DNEye®, fiecare lentilă este fabricată pentru a fi adaptată ochilor tăi. Astfel sunt corectate aberațiile ochilor și te poți bucura de vedere 100% naturală.
Mai multe despre tehnologia EyeLT®

lentile progresive individulaizate premium

Opticianul- Pionul Principal


Pentru a te bucura de toate avantajele celei mai bune lentile progresive, optometristul trebuie să măsoare o serie de parametri în afara celor tradiționali (dioptrii și distanță interpupilară). Distanța Vertex, Curbura Ramei, Centrul de Rotație al ochiului, Coeficientul de mișcare ochi-cap, Coeficientul de stabilitate, Unghiul pantoscopic și mai nou aberațiile de ordin înalt sau jos sun cei mai importanși parametri care trebuie stabiliți pentru comandare lentilelor progresive individualizate.

La EBA OPTICS Boutique vei observa aparate complexe de măsurare: ele se află aici pentru a determina valorile necesare individualizării și realizării unui montaj perfect al celor mai bune lentile progresive. Toate aceste valori sunt necesare producătorului pentru realizarea lentilei individualizate si pentru optician pentru realizarea unui montaj perfect. Opticianul este un actor important în acest proces pentru că este și cel care va monta în ramă lentilele astfel comandate. Ochelarul face parte dintr-un lanț complex de cercetare și dezvoltare, de know how industrial și de abilități pe care optometristul și opticianul le pune la dispoziția ta. Eba Optics Boutique îți garantează că acest lanț nu este întrerupt și că vei beneficia de maximum de performanță de la cele mai bune lentile progresive.