EBA OPTICS BOUTIQUE
Promoție Rodenstock Solitaire® Protect Plus 2


Comanzi o pereche de lentile Rodenstock cu tratament  Solitaire® protect Plus 2 și ai 25% DISCOUNT din prețul de achiziție.

Solitaire®2 Protect Plus


Rodenstock este pioner în ceea ce priveşte lentilele de calitate superioară de peste 135 de ani. Tratamentele de înaltă precizie Solitaire® 2 îți asigură calitate premium pentru mulţi ani de acum înainte – vedere perfectă permanentă.

Solitaire®2 Protect Plus este noul tratament premium de la Rodenstock cu factorul inovativ Performance Plus (efect optim pentru toate caracteristicile), care oferă protecție excelentă timp îndelungat și vedere clară permanentă.

Lumina soarelui este incidentă pe lentilă din mai multe direcții, astfel că este important să se absoarbă radiațiile UV nu numai pe convex, ci și pe concav. Tratamentele premium Solitaire® 2 asigură acest lucru: pe lângă absorția de pe convex, scăderea reflexiilor de pe concav ajută la relaxarea ochilor.

Rezultatul: Vedere relaxată și confort sporit grație unui bioritm echilibrat.

Protecția perfectă.


Tratamentul Rodenstock de înaltă precizie Solitaire® Protect Plus 2 protejează lentilele de murdărie, praf, apă sau reflexii supărătoare. Lentilele cu acest tratament de suprafață premium sunt de două ori mai rezistente la zgârieturi decât lentilele convenţionale, au proprietăţi excelente antireflex şi protecţie UV şi se curăţă uşor.


 Extra-Hard

 Super Antireflex

 Oleofob

 Hidrofob

 Antistatic


PROMO lentile Rodenstock + Solitaire Protect Plus 2
La comandarea unei perechi de lentile Rodenstock cu tratament Solitaire Protect Plus 2 beneficiezi de 25% discount din prețul de achiziție. PROMOȚIE VALABILĂ ÎNTRE 1.03. – 31.05.2018* Solicită oferta la 0722 722 788, office@eba-optics.ro sau completează formularul de contact de la începutul paginii.

Alte oferte actuale

Promoție lentile progresive Nikon
Lentile progresive Nikon Presio Master Infinite FP Transitions la preț de incolore.

Ofertă valabilă între 01.04 – 31.06.2018

Promoție lentile progresive Varilux – prin Essilor România
Cumperi o pereche de lentile progresive Varilux și primești două.

Ofertă valabilă între 01.03 – 31.05.2018

Oferta specială – Lentile de contact
Încearcă lentilele de contact – GRATUIT* 1 lună de zile.

Ia-ți prima pereche Gratuit până la 31 Mai 2018.

Ce părere ai de EBA OPTICS Boutique ?[recaptcha]