EBA OPTICS BOUTIQUE
Croitoria de ochelari.


EBA OPTICS Boutique  este o poveste despre cum  portul ochelarilor sau lentilelor de contact  poate deveni mai plăcut, mai simplu și mai confortabil. Produse premium, soluții inovatoare la cele mai înalte standarde de precizie, fantezii împlinite. Asta este EBA OPTICS Boutique.

Poveste  • 1991

    Este anul când a început totul -odată cu deschiderea primului magazin de optică medicală independent pentru fabricarea ochelarilor de vedere după rețetă. De la început ne-am adresat unui public pretențios, informat și exigent.

  • 1999

    Anul în care EBA OPTICS Boutique a lansat ochelarii pentru eclipsa de soare. Calitatea unică a transformat ochelarii de eclipsă EBA OPTICS în cel mai vândut produs de gen din România și care a fost exportat în Germania, Franța și Olanda.

  • 2013

    În Ianuarie 2013 am lansat noul concept EBA OPTICS Boutique. Într-o ambianță caldă și primitoare asigurăm o abordare individualizată problemelor și nevoilor de corecție vizuală, servicii de optică medicală, cu echipamente, tehnologii și produse de ultimă generație.

De ce noi?


Iubim ceea ce facem.

Lucrăm cu simț de răspundere. Astfel găsim și oferim soluții individualizate inovatoare – la cele mai înalte standarde de precizie.

Ne pasă de tine.

Ne place să-ți depășim așteptările de fiecare dată… credem că avem succes și că treaba noastră s-a încheiat doar în momentul în care tu ești mulțumit pe deplin.

Doar ce este mai bun.

Ascultăm, analizăm atent, și oferim sfaturi individualizate. Noi avem libertatea completă să recomandăm produse care să reprezinte cea mai bună soluție pentru tine în comparație cu lanțurile de magazine care sunt limitate în opțiuni de șabloanele corporatiste.

Clienții ne devin apropiați.

”Afacere de familie, pasionați și dedicați profesiei lor, foarte atenți la cele mai mici detalii, precum și la nevoile și așteptările clientului, toate acestea fac ca EBA OPTICS Boutique să fie alegerea mea. Intri ca simplu client, iar apoi, te desparți cu greu de cei cu care tocmai te-ai împrietenit!’’ Principele Șerban DIMITRIE STURDZA

A început totul în
1955
ANUL FONDĂRII
Peste
50%
din clienți ne rămân fideli
Aniversăm
0
ANI DE SUCCES
Image Image

Noi nu îți putem influența amintirile, dar te putem ajuta să vezi realitatea cât mai fidel.

Abonare la Newsletter