EBA OPTICS BOUTIQUE Croitoria de ochelari.

EBA OPTICS Boutique  este o poveste despre cum  portul ochelarilor sau lentilelor de contact  poate deveni mai plăcut, mai simplu și mai confortabil. Produse premium, soluții inovatoare la cele mai înalte standarde de precizie, fantezii împlinite. Asta este EBA OPTICS Boutique.

Poveste


  • 1991

    Este anul când a început totul -odată cu deschiderea primului magazin de optică medicală independent pentru fabricarea ochelarilor de vedere după rețetă. De la început ne-am adresat unui public pretențios, informat și exigent.

  • 1999

    Anul în care EBA OPTICS Boutique a lansat ochelarii pentru eclipsa de soare. Calitatea unică a transformat ochelarii de eclipsă EBA OPTICS în cel mai vândut produs de gen din România și care a fost exportat în Germania, Franța și Olanda.

  • 2013

    În Ianuarie 2013 am lansat noul concept EBA OPTICS Boutique. Într-o ambianță caldă și primitoare asigurăm o abordare individualizată problemelor și nevoilor de corecție vizuală, servicii de optică medicală, cu echipamente, tehnologii și produse de ultimă generație.

De ce noi?

Iubim ceea ce facem.

Lucrăm cu simț de răspundere. Astfel găsim și oferim soluții individualizate inovatoare - la cele mai înalte standarde de precizie.

Ne pasă de tine.

Ne place să-ți depășim așteptările de fiecare dată... credem că avem succes și că treaba noastră s-a încheiat doar în momentul în care tu ești mulțumit pe deplin.

Doar ce este mai bun.

Ascultăm, analizăm atent, și oferim sfaturi individualizate. Noi avem libertatea completă să recomandăm produse care să reprezinte cea mai bună soluție pentru tine în comparație cu lanțurile de magazine care sunt limitate în opțiuni de șabloanele corporatiste.

Clienții ne devin apropiați.

”Afacere de familie, pasionați și dedicați profesiei lor, foarte atenți la cele mai mici detalii, precum și la nevoile și așteptările clientului, toate acestea fac ca EBA OPTICS Boutique să fie alegerea mea. Intri ca simplu client, iar apoi, te desparți cu greu de cei cu care tocmai te-ai împrietenit!’’ Principele Șerban DIMITRIE STURDZA

A început totul în
1955
ANUL FONDĂRII
Peste
50%
din clienți ne rămân fideli
Aniversăm
0
ANI DE SUCCES
Colecții rame ochelari

EBA OPTICS BOUTIQUE Colecții de rame

Ne plac producătorii și designerii cu care ajungem să lucrăm la EBA OPTICS Boutique. Avem doar rame de ochelari fabricate cu simț de răspundere!

Există o mână de producători și designeri care pun umărul la evoluția în mod creativ a industriei. Noi suntem norocoși să lucrăm cu aceștia.

Fie că sunt companii independente, mărci globale sau mici ateliere, toate împărtășesc valorile EBA OPTICS Boutique: calitate, valoare, adaptare și estetică.

EBA OPTICS BOUTIQUE Adaptare.

Adaptare ochelari

Totul stă în adaptare. Indiferent dacă este vorba de o schimbare mică sau una majoră, potrivirea ramei de ochelari este ceea ce face o ramă să arate bine pe fața ta.

Vrei să încerci ceva nou, dar nu găsești nimic care să ți se potrivească? Noi ajutăm oameni cu astfel de solicitări în fiecare zi.

Crezi că nu poți purta o formă de ochelari vintage sau cu o formă mai îndrăzneață? E timpul să explorezi noi opțiuni cu cineva care cunoaște toate opțiunile.

Prietenie

EBA OPTICS BOUTIQUE Prietenie

Specialiștii Eba Optics Boutique sunt toți experți care își iubesc munca. Nu te vom convinge niciodată să îți cumperi o pereche de ochelari care nu ți se potrivește pentru că noi știm că putem găsi împreună perechea de care ai nevoie.

Îți garantăm opinia noastră sinceră...nu înțelegem de ce nu am face asta! Interesul nostru este să te ajutăm să găsești ceva care se potrivește stilului tău, bugetului tău și felului în care folosești ochelarii.

O atitudine prietenoasă și posibilitatea de a avea la îndemână nenumărate opțiuni transformă shopping-ul la noi într-o experiență plăcută.

EBA OPTICS BOUTIQUE Funcționalitate.

Functionalitate

Ne asigurăm că vei avea o vedere confortabilă și cât se poate de clară. Nu toate lentilele sunt la fel și nu au nici aceleași caracteristici. Lentilele oftalmice sunt complicate, implică instrumente de precizie, calcule de suprafață, materiale, raze de curbură, diametre și tratamente de suprafată.

Lentilele pe care ți le propunem țin cont de nevoile de corecție, design-ul ramei, felul în care folosești ochelarii, bugetul și diverși alți factori.

Lentilele din portofoliul nostru includ toate tratamentele de suprafață de cea mai bună calitate pentru care oferim certificate și garanție.

Image Image

Noi nu îți putem influența amintirile, dar te putem ajuta să vezi realitatea cât mai fidel.

Abonare la Newsletter