EBA OPTICS BOUTIQUE Lentile de ochelari.

Cu lentilele de ochelari din portofoliul EBA OPTICS Boutique vei beneficia de o vedere confortabilă și cât se poate de clară.

Soluții individualizate inovatoare la cele mai înalte standarde de precizie.

LENTILE PENTRU OCHELARI de VEDERELentile Monofocale

Gamă completă de lentile monofocale ce acoperă toate necesităţile vizuale şi estetice.

LENTILE PENTRU OCHELARI DE VEDERELentile Degresive

Ochelari pentru birou. Vedere perfectă în zonele de aproape și intermediar.


Vezi detalii

LENTILE PENTRU OCHELARI DE VEDERELentile Progresive

Doar cele mai performante pentru vedere naturală la aproape, intermediar și distanță.


Vezi detalii

LENTILE PENTRU OCHELARI DE VEDERELentile de soare cu dioptrii

Protejează-te de soarele puternic, vezi mai bine și arată perfect.Ochelari

EBA OPTICS BOUTIQUE Lentile Rodenstock.

Rodenstock este lider în dezvoltarea lentilelor de ochelari moderne. Filozofia Rodenstock este una a soluţiilor inovative astfel încât vederea să fie din nou cât mai naturală şi confortabilă cu putință. Experiența Rodenstock de peste 140 de ani în proiectarea, dezvoltarea şi producerea lentilelor oftalmice asigură confort maxim în purtare, siguranţă şi aspect plăcut.

Am ales Rodenstock pentru calitate, tradiţie şi siguranţă. În spatele produselor Rodenstock stau ani întregi de cercetare şi dezvoltare ce nu pot fi copiate cu ușurință. Manufactură de calitate, prelucrare precisă şi finisare de top sunt alte lucruri care stau la baza produselor Rodenstock. 
Ţelul Rodestock este să ofere fiecăruia vederea cât mai naturală şi mai confortabilă cu putinţă. 

EBA OPTICS BOUTIQUE Lentile Nikon.

Ochelari de soare

Nikon îmbină cu succes inovația și know-how-ul încă din 1917. Nikon inovează în domeni diverse: materialele cu indice mare, tratamentele antireflex, design optic…

Am ales Nikon în portofoliul EBA OPTICS Boutique pentru ca este unul dintre producătorii care a acumulat o experiență unică în industria opticii de înaltă precizie.

Astăzi, Nikon oferă vedere excepțională milioanelor de purtători din întreaga lume.

Nikon este sinonim cu ”cele mai bune lentile din lume” și a furnizat lumii imagini extrem de clare prin cele mai de încredere și căutate produse optice.

În fiecare produs Nikon este o lentilă optică, de la aparate și obiective foto la echipamente pentru producerea  LCD, de la microscoape la telescoape.

Mai multe detalii...

Ochelari sport

EBA OPTICS BOUTIQUE Lentile Essilor.

Grupul Essilor este lider mondial în design-ul, fabricarea și personalizarea lentilelor corectoare de înaltă calitate, realizate prin folosirea tehnologiilor avansate.

Essilor este responsabil de cele mai multe inovații majore în domeniul lentilelor din ultima jumătate de secol, atât în domeniul lentilelor progresive , cât și în cel al lentilelor din sticlă organică.

EBA OPTICS BOUTIQUE Lentile Interoptik.

Lentile ochelari
Interoptik a început în 1992 ca o afacere de familie, fiind unic reprezentant în România al concernului german Rodenstock. Între timp Interoptik a devenit unul dintre leaderii de piaţă. Compania s-a dezvoltat continuu păstrându-şi însă puternice rădăcini în tradiţia de familie.
Situată în Timişoara, oraş cu tradiţie în producerea lentilelor, Interoptik este specializată în producerea lentilelor de reţetă performante.
Produce lentile marcă proprie Interoptik şi distribuie mărcile Rodenstock şi Interoptik în România.
Și în România se produc lucruri de calitate foarte bună iar Interoptik a investit continuu pentru aceasta.
Pentru ca pune suflet în fiecare lentilă pe care o produce şi acest lucru se vede - Interoptik este unul din furnizorii noștri de încredere.
Opticianul - pionul principal
Ochelarul face parte dintr-un lanț complex de cercetare și dezvoltare, de know how industrial și de abilități pe care optometristul și opticianul le pun la dispoziția ta. EBA OPTICS Boutique îți garantează că acest lanț nu este întrerupt și că veți beneficia de maximum de performanță de la noile tale lentile de ochelari performante.