Ne place Lunor pentru că se numără printre puținii producărori care nu face compromisuri asupra calității și artei meșteșugului remelor de ochelari. Lunor | STIL CARE DUREAZĂ
 
Tendințele vin și trec. Calitatea durează.Lunor

Inspirați din ramele de ochelari care au făcut istorie în secolele trecute, Lunor a creat propriul design care depășește exagerările la modă.

Colecția de rame Lunor a fost creată de Gernot Lindner, un avid colecționar de antichități. Interesat de tot soiul de obiecte, Lidner a ajuns să colecționeze și rame de ochelari printre altele. Când a început să caute ramele potrivite pentru el, nu a găsit nimic care să-i placă: așa a luat naștere brandul Lunor.

Lunor își are originea numelui  în ”Lunette d’Or” (ochelari de aur), iar aurul prelucrat manual încă face parte din piesele fabricate de această companie.

  • Placeholder
  • Placeholder

  • Placeholder

  • Placeholder

Ramele din acetat cu design tradițional retro al anilor 1930-1960 au devenit foarte populare în ultimii ani. Influențele merg chiar și mai devreme – modele antice ale secolelor XVIII și XIX sunt redesenate într-o notă contemporană. Primul pas în procesul de design este realizarea unei schițe de mână, urmată de un desen tehnic, o mostră realizată manual și un prototip. Doar după ce sunt parcurse toate aceste etape, este inițializată producția ramei propriu-zise. De aici și decizia brandului Lunor de a abandona producția în masă – devenind astfel un brand exclusivist.

Calitatea poate fi măsurată în manieră obiectivă pentru ramele de ochelari Lunor, brandul câștigând numeroase premii pentru design si calitate. În plus, Lunor este una dintre mărcile alese de numeroase celebrități, printre care Steve Jobs.

Ramele de ochelari produse manual de brandul Lunor pot fi achiziționate în exclusivitate doar de la EBA Optics Boutique, din stoc sau la comandă în funcție de preferințe. 

#SLOWEYEWEAR

de detalii.

Food

#Vintagelove
GALVANIZAREA

Pentru a crea patina extraordinar de frumoasă și durabilă, Lunor folosește până la patru straturi de metale fine.

#Vintagelove
FINISAREA SUPER LUCIOASĂ

Food

Pentru că lucios nu înseamnă suficient de strălucitor pentru Lunor, ramele sunt lustruite timp de zece zile până la atingerea unui nivel de strălucire foarte ridicat. Lustruirea finală este realizată manual.

Food

#Vintagelove
ȘURUBUL

Design special adaptat pentru minimizarea oricărui risc de spargere a lentilei.

Food

#Sloweyewear
Puntea nazală fără pernițe

Confort maxim grație cercetării și dezvlotării acestui tip de design pentru ochelarii fără pernițe. Puntea nazală caracteristică modelelor Lunor se așază direct pe nas, distribuind în mod egal greitatea ramei.

#Sloweyewear
Pernițele din titan

Food

Pernițele din titan asigură o adaptare perfectă și confort maxim în purtare. Mulțumită materialelor de înaltă calitate și fabricației de top realizate manual.

Balama clasica Lunor

#Sloweyewear
Balamaua clasică

Balamaua specifică Lunor a devenit trademark și reprezintă în același timp un simbol al calității. Acest tip de balama asigură soliditate și durabilitate ramelor Lunor.