Prescriere lentile de contact


Experiența și cunoașterea caracteristicilor de fabricație împreună cu focusul pe identificarea nevoilor tale de purtare, ne ajută să găsim cea mai bună lentilă de contact pentru tine.

Cum nicio zi nu este la fel, nici ochii tăi nu sunt identici. De aceea noi credem că lentila de contact cea mai bună este aceea care ți se potrivește ție. Prescrierea lentilelor de contact se bazează pe stabilirea nevoilor tale și pe proba lentilei pe care urmează să o porți. Parametrii înscriși pe ambalaj nu sunt suficienți (dioptrie, raza de curbură, diametru). Foarte importante sunt și caracteristicile legate de designul si materialul de fabricație al fiecărei lentile de contact. Lentilele de contact sunt dispozitive medicale și trebuie recomandate și cumpărate de la un optician sau medic oftalmolog autorizat care cunoaște toate aceste detalii. În strânsă colaborare cu acesta poți face cea mai bună alegere în privința lentilelor de contact.

Consultul oftalmologic pentru prescrierea lentilelor de contact stabilește detaliile necesare în baza cărora ți se recomandă lentila de contact potrivită, tipul de port și modalitatea de întreținere adecvate. În cabinetul EBA OPTICS Boutique avem lentile de probă pentru aproape orice nevoie de corecție. În cazul în care se întâmplă ca aceasta să lipsească, va fi adusă special pentru tine.

Recomandarea lentilei de contact o facem în funcție de caracteristicile și rezultatele măsurătorilor din cabinet dar și în funcție de stilul tău de viață și modalitatea de purtare pe care o dorești: ocazional, zilnic sau continuu.

Experiența și cunoașterea caracteristicilor de fabricație împreună cu focusul pe identificarea nevoilor tale de purtare, ne ajută să găsim cea mai bună lentilă de contact pentru tine. Portul lentilelor de contact nu trebuie să însemne un compromis asupra vederii sau confortului.Vrei să-ți găsești lentila de contact potrivită?

Fă-ți astăzi o programare!