Lentile de contact pentru corecție


Milioane de oameni din lumea întreagă se bucură de beneficiile portului lentilelor de contact. Indiferent de nevoia de corecție, aproape oricine poate purta astăzi lentile de contact. Din moment ce fiecare ochi este diferit și fiecare persoană are propriul stil de viață, lentilele de contact nu pot fi toate la fel. De aceea am ales lentilele de contact CooperVision care oferă cea mai extinsă gamă de lentile de contact, adaptată fiecărui ochi și stil de viață.

CooperVision fabrică din 1980 lentile de contact pentru astigmatism, miopie, hipermetropie și chiar mai mult–…tot timpul având în vedere sănătatea și confortul tău.

Noi suntem mai mult decât bucuroși să-ți oferim tot ajutorul și toate informațiile necesare pentru a începe să porți lentile de contact.

Lentilele de contact îți oferă libertatea pe care ochelarii nu ți-o pot oferi întotdeauna, arată mai natural, îți oferă vedere neobstrucționată și nu se aburesc.

Tipuri lentile de contact

Uită de soluțiile de întreținere și recipientele de păstrare. Lentilele de unică folosință sunt una dintre cele mai frecvente alegeri printre purtătorii de lentile de contact. Prin faptul că la sfârșitul zilei de purtare le arunci și începi cu o nouă pereche a doua zi, nimic nu poate fi mai ușor.

Lentilele de contact zilnice sunt cea mai sănătoasă opțiune pentru ochii tăi. Sunt ideale pentru cei cu ochi sesibili sau pentru cei predispuși la alergii. Lentilele de contact zilnice sunt de asemenea cea mai bună alegere din punct de vedere economic pentru purtătorii ocazionali (cei care poartă lentile doar în timpul practicării sporturilor sau doar atunci când călătoresc).

Sunt disponibile într-o variantă extisă de parametri care acoperă aproape orice viciu de refracție. Cu toate acestea, în cazul în care există vreo incompatibilitate cu lentilele de contact zilnice, lentilele de contact lunare pot fi următoarea ta opțiune.