EBA OPTICS BOUTIQUE
Încearcă lentilele de contact.


IA-ȚI PRIMA PERECHE GRATUIT*! Poți să o faci până la 31 August 2018.

Testează lentile de contact GRATUIT* – 1 lună de zile.


Am lansat campania “Încearcă lentilele de contact”! – Oferim GRATUIT* o pereche de lentile de contact lunare pentru purtătorii de ochelari care își doresc să încerce lentilele de contact. În urma adaptării te poți înscrie în Clubul purtătorului de lentile de contact și vei beneficia de avantaje exclusive. În plus vei primi 10% discount la prima achiziție de ochelari sau lentile de contact în magazinul EBA Optics Boutique din București.

Oferta este valabilă până la 31 August 2018. Contactează-ne pentru o programare dacă dorești să încerci lentilele de contact!**

*Nu include examenul oftalmologic și adaptarea. (Costul examenului oftalmologic in perioada campaniei este de 50 de lei).

**Lentilele de contact oferite gratuit sunt lentile de contact premium fabricate de CooperVision. Mărcile care fac obiectul acestei campanii sunt Biofinity, Proclear, și Avaira Vitality. Sunt excluse lentilele cosmetice/ cu sau fără dioptrii. Oferta valabilă doar pentru primii purtători sau purtători de lentile de contact care nu sunt înregistrați deja în baza de date a EBA OPTICS Boutique.

Trăiește viața așa cum îți dorești cu lentilele de contact premium fabricate de CooperVision

  • Lentilele de contact CooperVision acoperă cea mai largă arie de parametri din industrie
  • Avem o lentilă de contact potrivită oricărui stil de viață, portofoliul nostru incluzând lentile zilnice, lunare și convenționale pentru orice nevoie de corecție

Formular înscriere în campanie


Ce părere ai de EBA OPTICS Boutique ?