ORTOKERATOLOGIE Corectează-ți vederea în timpul somnului

Alternativa perfectă la chirurgia refractivă, lentilele de contact sau ochelarii purtați în timpul zilei


Image

Se poate corecta vederea în timpul somnului?

Este adevărat, lentilele de noapte acționează în timpul somnului! Când efectul este complet, imediat ce îndepărtezi lentilele dimineața, vei putea vedea normal pe durata întregii zile.

Image

După cât timp se observă rezultatele?

După prima noapte de purtare mare parte din corecția necesară va fi atinsă. Cel mai adesea, într-o săptămână, vederea pe timpul zilei va fi ‘tratată’ și nu vei mai fi dependent de ochelari sau lentile de contact.

Image

Cum este posibil acest lucru?

Lentilele Paragon CRT sunt fabricate utilizând unul dintre cele mai permeabile materiale la Oxigen și asigură confort maxim și siguranță în timpul somnului. Acestea remodelează curbura corneei astfel încât pe timpul zilei să te poți bucura de vedere naturală.

Image

Este sigură?

Da. Cercetările și practica demonstrează că întregul proces este 100% reversibil. Când vei decide că nu mai dorești să porți lentilele ochiul va reveni la forma inițială. Acest lucru face Paragon CRT o alternativă excelentă la tratamentul laser/ chirurgia refractivă.

Image

Cât costă lentila de noapte?

Prețul pachetului anual pentru lentilele Paragon CRT este 550 EUR, comparabil cu prețul purtării zilnice a unei perechi de lentile de unică folosință.

Image

Cum pot purta lentila de noapte?

Pur și simplu programează o consultație specială la EBA OPTICS boutique. Dacă te califici pentru portul lentilelor de noapte, ochii tăi vor fi analizați pe baza topografiei corneene. În urma analizei vom comanda lentile individualizate.