EBA OPTICS BOUTIQUE
Croitoria de ochelari.

EBA OPTICS Boutique este o poveste despre cum portul ochelarilor sau lentilelor de contact poate deveni mai plăcut, mai simplu și mai confortabil. Produse premium, soluții inovatoare la cele mai înalte standarde de precizie, fantezii împlinite. Asta este EBA OPTICS Boutique.

CROITORIA DE OCHELARI
Așteaptă-te doar la ce este mai bun.

Ascultăm, analizăm atent și oferim sfaturi individualizate. Noi avem libertatea completă să recomandăm ochelarii și lentilele de contact care să reprezinte cea mai bună soluție pentru tine

CROITORIA DE OCHELARI
Ne pasă de clienții noștri.

Ne place să depășim așteptările clienților de fiecare dată... considerăm că avem succes și că treaba noastră s-a încheiat doar în momentul în care clientul este mulțumit pe deplin.

CROITORIA DE OCHELARI
Garanția satisfacției.

Facem lucrurile cu simț de răspundere. Considerăm că treaba noastră este terminată doar dacă ești mulțumit pe deplin!

CROITORIA DE OCHELARI
Clienții ne devin apropiați.

”Afacere de familie, pasionați și dedicați profesiei lor, foarte atenți la cele mai mici detalii, precum și la nevoile și așteptările clientului, toate acestea fac ca EBA OPTICS Boutique să fie alegerea mea. Intri ca simplu client, iar apoi, te desparți cu greu de cei cu care tocmai te-ai împrietenit!’’ Principele Șerban DIMITRIE STURDZA
Image
0
Experiență
0
Locații
0
Oameni
0
Ani
0+
CLIENȚI MULȚUMIȚI
+0%
Satisfacție

VOUCHER CADOU
15% discount la prima achiziție pentru programările online!

Află detalii despre discount

Reviews

Image

Silviu T.

Eba Optics are nota 10 dpdv tehnic, iar cei care lucreaza in shop sunt cei mai educati si primitori oameni pe care i-am intalnit intr-un astfel de loc...
Image

Dragos F.

Ai parte de o experiență personalizată, și asta e cel mai important. Te întâmpină oameni adevărați. Profesioniști, primitori, răbdători (știu ce zic 🙂).
Image

Tania V.

Totul la superlativ: de la selectia de rame pana la pana la produsul finit oferit. Personalul buticului ofera atentie deosebita nevoilor fiecarui client.
Image

Romeo J.

Suntem o familie in care 3 persoane poarta ochelari si nu simpli. Sunt mai mult de 10 ani de cand ochelarii nostri sunt de la Eba Optics...
Alătură-te Clienților fericiți—Fă o programare!

SERVICII OFTALMOLOGICE Consultație/ Prescripție ochelari și lentile de contact

Include biomicroscopie, autorefractometrie, testare subiectivă, prescripție ochelari de vedere și lentile de contact.

100 lei

SERVICII OFTALMOLOGICE Adaptare lentile de contact

Include adaptarea, training-ul pentru purtarea lentilelor de contact (o pereche de lentile de contact lunare sau zilnice în limita parametrilor de fabricație disponibili, instrucțiunile de folosire).

80 lei

SERVICII OFTALMOLOGICE Consultație completă și Prescripție lentile ORTHO-K/ Keratoconus

Include topografie, keratometrie + prescripție/lentile contact/instruire aplicare lentile contact de noapte (orthokeratologice)

250 lei

SERVICII OFTALMOLOGICE
Vizite de control/ Tratamente

50 lei

Colecții rame ochelari

EBA OPTICS BOUTIQUE Colecții de rame

Ne plac producătorii și designerii cu care ajungem să lucrăm la EBA OPTICS Boutique. Avem doar rame de ochelari fabricate cu simț de răspundere!

Există o mână de producători și designeri care pun umărul la evoluția în mod creativ a industriei. Noi suntem norocoși să lucrăm cu aceștia.

Fie că sunt companii independente, mărci globale sau mici ateliere, toate împărtășesc valorile EBA OPTICS Boutique: calitate, valoare, adaptare și estetică.

EBA OPTICS BOUTIQUE Adaptare.

Adaptare ochelari

Totul stă în adaptare. Indiferent dacă este vorba de o schimbare mică sau una majoră, potrivirea ramei de ochelari este ceea ce face o ramă să arate bine pe fața ta.

Vrei să încerci ceva nou, dar nu găsești nimic care să ți se potrivească? Noi ajutăm oameni cu astfel de solicitări în fiecare zi.

Crezi că nu poți purta o formă de ochelari vintage sau cu o formă mai îndrăzneață? E timpul să explorezi noi opțiuni cu cineva care cunoaște toate opțiunile.

Prietenie

EBA OPTICS BOUTIQUE Prietenie

Specialiștii Eba Optics Boutique sunt toți experți care își iubesc munca. Nu te vom convinge niciodată să îți cumperi o pereche de ochelari care nu ți se potrivește pentru că noi știm că putem găsi împreună perechea de care ai nevoie.

Îți garantăm opinia noastră sinceră...nu înțelegem de ce nu am face asta! Interesul nostru este să te ajutăm să găsești ceva care se potrivește stilului tău, bugetului tău și felului în care folosești ochelarii.

O atitudine prietenoasă și posibilitatea de a avea la îndemână nenumărate opțiuni transformă shopping-ul la noi într-o experiență plăcută.

EBA OPTICS BOUTIQUE Funcționalitate.

Functionalitate

Ne asigurăm că vei avea o vedere confortabilă și cât se poate de clară. Nu toate lentilele sunt la fel și nu au nici aceleași caracteristici. Lentilele oftalmice sunt complicate, implică instrumente de precizie, calcule de suprafață, materiale, raze de curbură, diametre și tratamente de suprafată.

Lentilele pe care ți le propunem țin cont de nevoile de corecție, design-ul ramei, felul în care folosești ochelarii, bugetul și diverși alți factori.

Lentilele din portofoliul nostru includ toate tratamentele de suprafață de cea mai bună calitate pentru care oferim certificate și garanție.


Intră în legătură cu noi


Nu ezita să ne vizitezi sau să ne contactezi pentru orice solicitare sau sugestie.

Orar magazin


Luni – Vineri 10.00 – 19.00

Sâmbătă 10.00 – 14.00

Duminică Închis


Orar consultații


Luni – Vineri 10.00 – 16.00

Joi 13.00 – 19.00

Duminică Închis


Contact


Adresă Str. C.A. Rosetti 15, București.

Telefon 021 315 46 88

Email office@eba-optics.ro


ImageImage

Noi nu îți putem influența amintirile, dar te putem ajuta să vezi realitatea cât mai fidel.

Abonare la Newsletter